Experiența mea la concursul internațional de machiaj

Hei, dragilor!
Abia așteptam să iau o scurtă pauză ca să vă povestesc despre ultima mea mare realizare în cariera de make-up artist.
eucu-trofeu.jpg

Anul acesta, încurajată de scumpul meu iubit și de minunata mea familie, mi-am făcut curaj și m-am decis să particip la World Bodypainting Festival, festival de make-up în cadrul căruia se organizează și concursuri de machiaj, festival de care am auzit vorbindu-se în cadrul unui masterclasss susținut de Matilda Inozemtseva în România, la care am avut ocazia să fiu prezentă.
Ediția de anul acesta, cea de-a 21-a, a avut loc la data de 12 iulie, într-un mic orășel din Austria, pe nume Klagenfurt. Am analizat cu atenție categoriile de concurs și m-am înscris la secțiunea care mi se potrivește: Purple Brush Award. A fost cea mai bună alegere pentru că în cadrul festivalului am avut ocazia să cunosc profesioniști în domeniu, din diferite țări ale lumii (a fost atât de frumos, iar eu am fost așa de emoționată, încât nici nu mai știu stiu să vă scriu câți participanți din câte țări au venit în total ).

Tematica concursului postată pe site-urile https://bodypainting-festival.com și http://www.pba.group a fost “Catwalk icon”. Puteți vedea punctul de la care am plecat spre această temă accesând cele 4 facecharturi de mai jos.

Le-am primit pe acestea cu 2 luni înainte de competiție.

In ziua concursului, cu câteva minute înainte de a începe, a fost extrasă o schiță, iar cea câștigatoare a fost cea de mai jos.

2 (1)

 Am avut la dispoziție 2h să realizez acest make-up pe chipul modelului meu.

 A urmat faza a doua a concursului – machiajul creativ. Aici a trebuit să transform machiajul de salon în machiaj creativ, care împreună cu costumația să te ducă cu gandul spre Catwalk Icon. 20180712_155414-01
Vreau să-i mulțumesc pe această cale designerului Dragoș Crăiță pentru că a venit cu ideea costumației inspirată de colecțiile lui Alexander McQueen și Comme de Garcons. Astfel, am completat look-ul final cu un machiaj gotic, cu influențe moderne reprezentate de culoare puternică.

MUNCA MEA A FOST REMARCATĂ!!!!
Emotiile pe care le-am simțit, asteptând să se anunțe câstigătorii au fost enorme, iar cand mi-am auzit numele in difuzoare am simtit ca explodez de fericire!
Am primit un trofeu, o medalie, diplomă, cadouri din partea Make-up For Ever și Allure Store by Matilda Inozemtseva, dar și un premiu în bani oferit de World Bodypainting Festival.
Oricât de bun ai fi în domeniul în care activezi, confirmarea venită din partea experților este necesară, ca să nu mai pun la socoteală importanța participării la un concurs internațional. Este o ocazie nemaipomenită să evaluezi treapta profesională pe care te afli. Am luat locul al doilea în cadrul acestei competiții, însă șansa de a fi acolo, printre atâția profesoniști, reprezintă pentru mine premiul suprem.
Acest trofeu este răsplata pentru toată munca depusă până acum, dar și o provocare: ambiția să fiu și mai bună!

Vă invit să urmăriți și un scurt video ce întruchipează minunata mea experiență,               accesând  acest link: https://www.youtube.com/watch?v=V9mz3rwya1o 

       Kisses,

Corina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s