About

corinatNumele meu este Corina și sunt make-up artist!

Machiajul este arta mea, iar chipul uman mi-e pânza. Motivul pentru care machiez este acela că iubesc oamenii, mai ales oamenii care iubesc să se simtă frumoși. În ceea ce fac mă inspiră fiecare persoană, fiecare chip spune o poveste diferită. Îmi place să creez frumusețe.  Motto-ul meu este: „Nu realizez doar un machiaj! Aplic fericire pe chipul tău.„

Am pășit în această minunată profesie în luna octombrie a anului 2013. Ulterior, am participat la diverse masterclass-uri de perfecționare, iar cu ajutorul cunoștintelor dobândite m-am specializat în machiajul beauty, foto și fashion. Cum trendurile sunt într-o permanentă schimbare și fiecare persoană are nevoi diferite, nu ma limitez la un singur stil de machiaj. Învăț și mă perfectionez continuu. Particip la diferite proiecte fashion, de modă sau de reclamă.

În vara anului 2016 am scris prima mea carte despre machiaj. Se numește  ”Secretele machiajului de mireasă” și contine câteva sfaturi, propuneri și sugestii în ceea ce privește acest tip de machiaj. Cartea se adresează atât pasionaților de machiaj  cât și viitoarelor mirese ce sunt în căutarea și identificarea stilului ce li se potrivește.

De curand am devenit și trainer autorizat în acest domeniu și astfel am înființat școala de machiaj Urban Miuz. Prin acest proiect îmi doresc să contribui la dezvoltarea make-up artiștiștilor, așa cum alții au contribuit la dezvoltarea mea!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s