Anastasia Beverly Hills – Soft Glam Palette

anastasia-beverly-hills-soft-glam-palettes9Am intrat acum ceva vreme în posesia acestei minunate palete și abia acum am reușit să o pun la lucru.  De ce zic că e minunată?

  • Nuanțele care o alcătuiesc se vor potrivi oricui! Eu personal iubesc fardurile în nuanțe  neutre, sunt ușor de adaptat oricărei tipologii. 20180321_134317-01Dacă ar trebui să răspund în termeni generali la întrebarea des adresată de femei: Ce culori crezi că mi s-ar potrivi cel mai bine? , aș zice: culorile naturale de: bej, maro, auriu, rose ș.a.
  • Textura fardurilor e foarte moale, dar au totuşi un minus, sunt cam prăfoase. Chiar şi aşa sunt ușor de aplicat și estompat. Fardurile bogate în pigment arată superb pe piele și nici nu am fost nevoită să aplic prea multe straturi. Se comportă bine aplicate atât pe primer simplu cât și pe creion sau farduri cremoase. Conține atât nuanțe mate cât și lucioase, prin combinarea lor putem obține machiaje potrivite atât pentru zi cât și pentru seara.
  • Se recomandă a fi paleta miresicilor și da, sunt de acord cu asta. Ca și profesionist recomand mireselor să aleagă machiaje în nuante clasice, delicate, ce nu se vor demoda niciodată și această paletă conține nuanțele despre care vorbesc.
  • O recomand deasemenea și persoanelor care sunt la început în machiaj, culorile sunt ușor de estompat și de combinat!

Pentru că se apropie sezonul nunților și după cum am mai zis, Soft Glam se recomandă a fi paleta mireselor, am realizat cu ajutorul acesteia câteva machiaje inspiraționale! Sper să vă placă:)

Pe curând!

Corina

P.S.: Mulțumesc pentru poze: Bogdan Teodorov ; pentru răbdare, modelelor: Iustiniana, Irina și Andreea; pentru superbele coafuri Mihaela Osman și pentru minunatele rochii Bloom și Cielle Couture!

EmptyNamefd - Copy

EmptyName_1 - Copy-4-01

EmptyName_2edit - Copy-01

EmptyName (3) - Copy - Copy - Copy-01

EmptyName_1- Copyn

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s