Hop și eu în lumea bloggerilor!

 

eu

Bună! Așa cum se cuvine, prin această primă postare aș vrea să mă introduc.

Eu sunt Corina Tudor, de profesie make-up artist.

Într-o lume virtuală în care sunt „tocate”, zilnic, subiecte despre machiaj, blogul meu va fi unul în care veți găsi conținut de calitate dedicat acestui domeniu și subiecte interesante pentru cei care iubesc frumosul.

Prin acest blog vreau să împart cu voi experiența pe care am acumulat-o în domeniul machiajului, iar dacă vreți să dezvoltați această pasiune într-un mod profesionist, sunt aici să vă ajut. Trăim într-o societate în care ne-am obișnuit doar să luăm și am uitat cât de important este să transmitem și altora ceea ce învățăm. Pentru că fac parte din categoria celor cărora le place să dăruiască și pentru că un machiaj reușit înseamnă, pe lângă pasiune, o tehnică foarte bună, am înființat școala Urban Miuz. În calitate de trainer autorizat, pot să vă ofer sfaturile de care aveți nevoie pentru a înțelege această lume a frumosului din care și voi puteți face parte.

Machiajul este pasiunea mea, pe care cu studiu, multă muncă, dăruire, răbdare, entuziasm, talent și imaginație am transformat-o în meserie.  Am machiat sute de persoane, cu defecte și calități, am testat și folosit produse cosmetice și am observat cum acestea s-au comportat pe diversele tipologii umane. Totodată, în urma experienței mele am fost cooptată în diverse proiecte fashion, de modă sau de reclamă. Am învățat că fiecare dintre noi poate vedea frumusetea în mod diferit. Pe cei care vor descoperi că văd frumusețea ca și mine, îi invit să mă urmărească! Promit ca va fi un blog util și odată ce veți păși în lumea mea frumusețea va intra în viața voastră.

Acest blog este un canal care ne va ajuta să interacționăm, așa că aștept să-mi scrieți care este părerea voastră, ce sfaturi sau propuneri aveți, ce subiecte va interezează în mod deosebit și cum le putem dezvolta. Pe mine mă găsiți permanent pe acest blog, dar și pe restul rețelelor de socializare.  Abonați-vă și impreună vom face din acest blog o comunitate în care machiajul va fi artă!

Kisses,

Corina

2 comentarii

Lasă un comentariu